Ketterä kotiapu ja sujuvat siivouspalvelut Uudellamaalla

Kysy lisää

United Workers Oy tarjoaa kotiavun ja siivouspalvelut Uudellamaalla. Hoidamme kaikenlaiset siivoukset perinteisistä kotisiivouksista loppusiivouksiin.

 

Miksi et helpottaisi päiviäsi ja jättäisi aikaa vieviä arjen askareita luotettavan ammattilaisen käsiin? Me hoidamme siivoukset sekä erilaiset kodin työt aina halkojen latomisesta tekstiilien pesuun sujuvasti ja luotettavasti. Näin sinulla jää enemmän aikaa muuhun arjen pyörittämiseen.

 

Lue lisää siivouspalveluistamme sekä kotiavusta ja ota rohkeasti yhteyttä – olemme palveluksessasi!

Monipuoliset siivouspalvelut koteihin

Tarjoamme kotitalouksille siivouspalvelut laidasta laitaan. Hoidamme kotisiivoukset tarkasti ja huolellisesti toiveidesi mukaan, oli kyse sitten tavallisesta viikkosiivouksesta tai suursiivouksesta. Teemme myös esimerkiksi loppusiivoukset muuttojen jälkeen – ja muistathan, että myös muutot kuuluvat palvelutarjontaamme!

 

Kaipaavatko lattiasi jo perusteellisempaa puhdistusta? Hoidamme myös lattiapintojen peruspesut ja vahaukset ammattitaidolla. Tiimillämme on oikeat aineet kaikenlaisille lattiapinnoille.

 

Käytössämme on myös tekstiilipesuri, joten voimme pestä sohvat, kokolattiamatot ja muut tekstiilit siivouksen yhteydessä tai erikseen – kysy lisää!

Kotiapu arjen helpottamiseen

Siivoustöiden ohella saat meiltä kätevää kotiapua kaikenlaisiin tarpeisiin. Oli kyseessä sitten mikä tahansa rästiin jäänyt kotityö, johon sinulla ei ole nyt aikaa tai voimia, pyydä meidät apuun! Poimimme omenat, ladomme halot, puhdistamme rännit tai järjestelemme varaston – hoidamme kaikenlaiset hommat laidasta laitaan.

 

Tarjoamme kotiapua siivoustöiden yhteydessä tai erikseen pikaisellakin aikataululla. Jos tarvitset lisäkäsiä talouden pyöritykseen vaikka saman tien, soita meille!

 

Muista, että hoidamme myös kotien suuret ja pienet maalaustyöt.

Maalauspalvelut

Asiakkaidemme kokemuksia

"Kiitos omenoiden keruusta. Emme olisi itse kyenneet saamaan kaikkia talteen enää. Iso kiitos!”

"Olipas nopea kokolattiamaton pesu pesurilla. Jotenkin sai vielä pölytkin tietokoneiden takaa samalla pyyhittyä. Nenä aukesi! Kiitos!”

”Kiitos kun tulitte työpäivän aikana latomaan halot talon vierustaan, niin saatiin autotalli käyttöön taas. Nopeaa toimintaa ja reagointia päivässä! Hienoa! Ollaan taas yhteydessä, kun jotain tulee.”

”Kaikki meni kuten sovittiin. Tekijä oli paikalla sopivasti vähän etuajassa ja hoiti vesikourujen putsauksen ripeästi. Suosittelen!”