Maalaustyöt ammattitaidolla Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä

Maalausliike United Workers Oy toteuttaa sisä- ja ulkomaalaukset siististi ja sujuvasti Uudenmaan alueella. Tiimillämme on vuosikymmenten kokemusta erilaisista maalaustöistä aina erikoismaalauksiin asti. Maalaamme kaikki kodin sisäpinnat lattiasta kattoon ja hoidamme julkisivumaalaukset varmalla ammattitaidolla sekä yritys- että yksityisasiakkaille.

 

Meille ykkösasia on asiakkaan tyytyväisyys. Jos etsit reipasta ja neuvokasta ammattimaalarilla korkealla työmoraalilla, ota yhteyttä – me autamme kiireisissäkin maalaustarpeissa. Tarvittaessa teemme pidempääkin työpäivää joustavasti. Taloyhtiöt voivat tilata meiltä myös maalarin täydentämään isompaa työporukkaa. Lue lisää maalauspalveluistamme!

Laadukkaat ulkomaalaukset

Toteutamme erilaiset ulkomaalaukset joustavasti koko Uudenmaan alueella. Oli kyse sitten omakotitalon, kesämökin tai ulkorakennuksen maalipinnan siistimisestä, voit jättää maalaustyöt käsiimme. Palvelemme myös taloyhtiöitä ja yrityksiä kaikenlaisissa maalaustarpeissa.

 

Ulkoseinien puupinnat kannattaa pitää hyvässä kunnossa paitsi esteettisyyden myös rakennuksen kunnon vuoksi. Hyvin tehty maalipinta suojaa rakennusta ja miellyttää silmää. Me hoidamme maalaustyöt pohjustuksesta viimeistelyyn siististi ja luotettavasti.

 

Mielestämme työ on valmis vasta kun asiakas on tyytyväinen lopputulokseen, joten annamme maalaustöillemme aina tyytyväisyystakuun. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Siistit sisämaalaukset

Haluatko piristää tai uusia kotisi ilmettä? Maalipintojen uusiminen on helppo tapa raikastaa kotia. Toteutamme sisämaalaukset kaikenlaisissa tiloissa kodeista toimistoihin ja taloyhtiöiden tiloihin. Maalaamme kaikki pinnat lattiasta kattoon toiveidesi mukaan. Kerro toiveistasi, niin lähdemme suunnittelemaan ja toteuttamaan maalaustöitä sen mukaan.

 

Hoidamme sisämaalaukset siististi, luotettavasti, varmasti ja täsmällisesti. Kuulumme Vastuu Groupin Luotettava kumppani -verkostoon. Jos kaipaat maalauksen ohella muuta kotiapua, tutustu myös siivous- ja kotiapupalveluihimme.

Kotiapu ja siivouspalvelut