Siistit ja kestävät sisämaalaukset pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

United Workers Oy toteuttaa sisämaalaukset huolellisesti ja luotettavasti kaikkialla pääkaupunkiseudun alueella. Palvelemme joustavasti muun muassa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

 

Sisämaalauspalvelumme kattavat sisäpinnat aina lattiasta kattoon. Työskentelemme kaikenlaisissa kohteissa yksityisasunnoista omakotitaloihin, taloyhtiöihin sekä yritys- ja liiketiloihin ja toimistoihin. Halusit sitten uudistaa kotisi kaikki maalipinnat kertaheitolla tai tilata meiltä säännölliset huoltomaalaukset taloyhtiöösi, hoidamme homman varmalla ammattitaidolla.

 

Sisämaalausten lisäksi uudistamme myös rakennusten julkisivut laadukkain ulkomaalauksin. Pyydä tarjous ja tilaa meiltä maalauspaketti tarpeidesi mukaan!

Huolelliset maalaukset pohjatöineen

Sisämaalauspalveluihimme kuuluvat kaikki sisätilojen maalaustyöt aina seinien, lattioiden ja kattojen maalauksista muihin pintoihin. Maalaamme tilan kaikki yksityiskohdat toiveidesi mukaan. Oli kyseessä sitten toimistotilojen kasvojenkohotus, omakotitalon uudistus tai porraskäytävän maalaus, takaamme siistin ja kestävän lopputuloksen.

Sisätilojen maalaustyöt vaativat erityisen hyvää suunnittelua – etenkin, jos kyseessä ei ole tyhjä tila. Me hoidamme homman alusta loppuun: suojaamme ympäristön, toteutamme pohjatyöt ja hoidamme maalausurakan varmoin ottein. Jätämme jälkeemme siistin tilan.

Maalit luovat tunnelman tilaan, joten sisämaalin valinnassa ei kannata hätiköidä. Autamme oikeiden maalien valinnassa niin, että lopputulos värisävyineen vastaa varmasti toiveitasi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää maalausprosessista.

Joustavat maalaustyöt sinun arkesi ehdoilla

Maalaustyöt vaikuttavat väistämättä tilan käyttäjien arkeen, oli kyse sitten toimistotilan tai kodin maalauksesta. Suunnittelemme kuitenkin sisämaalaukset kanssasi niin, että ne häiritsevät normaalia elämää mahdollisimman vähän.

Nykyaikaisissa maaleissa hajuhaitat ovat varsin vähäiset, mutta maalausurakasta riippuen tiloissa voi silti olla vaikea työskennellä tai asua maalauksen ajan. Jos maalaustöitä ei voi ajoittaa esimerkiksi muuttoa edeltävään tai loma-aikaan, jolloin tilat ovat tyhjillään, teemme maalausaikataulut joustavasti sinun toiveidesi mukaan.

Teemme maalaustöistä mahdollisimman vaivattoman kokemuksen – ja takaamme lopputuloksen, joka miellyttää silmää ja kestää käyttöä. Maalaustöillämme onkin tyytyväisyystakuu – kysy lisää!