Laadukkaat ulkomaalaukset pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Maalausliike United Workers Oy toteuttaa monipuoliset ulkomaalaukset varmalla ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla. Teemme julkisivumaalauksia ja muita ulkomaalauksia joustavasti muun muassa Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.

 

Hoidamme ulkomaalaukset kaikenlaisissa kohteissa. Palvelemme niin omakotitaloasujia kuin taloyhtiöitä, ja hoidamme ulkomaalaukset lisäksi esimerkiksi mökeillä. Maalaamme ripeästi myös erilaisten ulkorakennusten julkisivut.

 

Toteutamme maalaustyöt vuosikymmenten kokemuksella, ja ulkomaalausten lisäksi voit tilata meiltä myös sujuvat sisämaalaukset. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja kysy lisää!

Laadukas maalaus suojaa kotisi

Onko edellisestä ulkomaalauksesta päässyt vierähtämään aikaan? Jos maali on alkanut jo rapista kotitalon tai mökin julkisivun pinnasta, on ehdottomasti aika huoltomaalaukselle tai täydelliselle uudelleenmaalaukselle.

Siisti ja ehjä maalipinta tekee kodista paitsi kutsuvan myös turvallisen ja pitkäikäisen. Jos rakennuksella ei ole maalauksen tuomaa suojaa, alkavat materiaalit rapistua nopeasti. Esimerkiksi homeet iskevät nopeasti paljaisiin puurakenteisiin. Pitkällä tähtäimellä säännölliset ulkomaalaukset tulevat edullisemmiksi kuin lahonneiden tai homehtuneiden rakenteiden korjaaminen tai uusiminen. Muista pitää huoltaa myös mökkisi julkisivumaalauksen kunnosta – näin lomakotiin on aina mukava palata pitkän talven jälkeen.

Toteutamme maalaukset huolellisesti aina ympäristön suojauksesta pohjustustöihin ja varsinaiseen maalausurakkaan. Pyydä tarjous!

Luo pihapiiriisi mieleinen värimaailma

Onnistuneella ulkomaalauksella on suuri merkitys omakotitalojen ja taloyhtiöiden tunnelmaan. Myös erilaisissa liike- ja yritystiloissa maalaus ja värien valinta kannattaa hoitaa harkiten oikean vaikutelman antamiseksi.

Me autamme luomaan pihapiiriin haluamasi värimaailman ja tunnelman. Autamme oikeiden sävyjen ja maalien valinnassa. Halusit sitten maanläheisen värimaailmaan tai raikkaat värit, me autamme tekemään oikean valinnan.

Toteutamme maalaustyöt huolellisesti jokaista tarkkaan mietittyä yksityiskohtaa, kuten ikkunanpokia, sokkeleita ja aitaa myöten. Kerro meille visiostasi – me toteutamme työt toiveidesi mukaan.