Kokonaisvaltaiset muuttopalvelut Uudellamaalla

Ota yhteyttä

United Workers Oy tarjoaa kattavat muuttopalvelut Uudenmaan alueella. Hoidamme pieniä ja suuria muuttoja sujuvasti asiakkaan aikataulujen mukaan.

 

Toteutamme esimerkiksi yksityiskotien ja toimistojen muutot Uudenmaan alueelta tarvittaessa myös muualle Etelä-Suomeen. Lisäksi myös muuttolaatikkojen vuokraus onnistuu kätevästi kauttamme – kysy vuokrahinnoista!

 

Olemme muuttojen, maalausten sekä erilaisten kotiapu- ja siivouspalveluiden asiantuntija. Valitse stressitön muutto – anna se meidän hoidettavaksemme. Pyrimme palvelemaan kiireiselläkin aikataululla. Lue lisää monipuolisista muuttopalveluistamme ja ota yhteyttä.

Sujuvat muutot Uudellamaalla

Tarjoamme sujuvat muuttopalvelut Uudellemaalle – ja tarvittaessa myös muualle Etelä-Suomeen. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan tarpeitasi parhaiten palveleva muuttopaketti.

 

Normaali palveluhintamme muutoissa on 32 €/tunti, ja muuttolaatikoiden vuokrauksesta laskutamme erikseen. Jos kyseessä on pitkäkestoinen muuttourakka, pyydä meiltä tarjous työstä!

 

Kalustomme palvelee kaikenlaisissa muutoissa aina yksityiskotien ja -asuntojen muutoista toimisto- ja toimitilamuuttoihin asti.

Kaipaako vanha kotisi siistimistä tai uusi kotisi ilmeen raikastusta? Muista, että saat muuttojen ohella kauttamme myös monipuoliset maalauspalvelut sekä siivous- ja kotiapupalvelut. Voit helpottaa muuttourakkaa tilaamalla maalaustyöt tiimiltämme! Näin muutat suoraan siistiin, kauniiseen kotiin.

Muuttolaatikoiden vuokraus

Vuokraamme muuttolaatikot edullisesti. Jos annat muuton meidän hoidettavaksemme, saat myös muuttolaatikot kätevästi kauttamme. Vuokraamme kuitenkin kestävät ja laadukkaat laatikot myös omatoimimuuttoihin. Ota yhteyttä ja kysy hinnoista sekä laatikkojen toimituksesta – palvelemme mielellämme.

 

Satsaamme kokonaisvaltaisiin muuttopalveluihin ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme aina mahdollisimman yksilöllisen palvelupaketin kilpailukykyiseen hintaan. Palvelemme muutoissa tarvittaessa hankalilla tai kiireisilläkin aikatauluilla.

 

Sovituista muuttoaikatauluista pidetään täsmällisesti kiinni. Huolehdimme, että muuttokuormasi pääsee varmasti turvallisesti perille määränpäähänsä. Ota yhteyttä ja tilaa muuttopalvelut jo tänään!